Daniel Svensson

Daniel Svensson

Head of Marketing – Marknad

Vem är du och vad gör du på Inet?

Daniel Svensson heter jag och är Head of Marketing på Inet. Kortfattat kan man säga att jag är ansvarig för all vår marknadsföring och samarbeten med våra tillverkare och är med och styr/utformar hur vi syns och vart vi syns.

 

Hur hamnade du på Inet?

Beror på när man menar men absolut första gången, 2008, så behövde jag ett extraknäck vid sidan av mina studier på Handelshögskolan i Göteborg. Sökte tjänsten, blev kallad till intervju, tog bussen åt fel håll och kom sent, men lyckades ändå bli den andra extraanställda någonsin på Inet! 2011 blev jag fastanställd på marknadsavdelningen som då bestod av totalt 3 pers (inkl mig).  

 

Nämn något du är stolt över / roligt minne från Inet?

Eftersom jag varit på Inet så pass länge så finns det så otroligt många saker både jag själv varit med och påverkat och roliga minnen. Av saker jag själv direkt varit med och utformat måste ändå våra utbildningsevent som vi kör 2 gånger per år som jag var med och drog igång och som har varit otroligt uppskattade. Roliga minnen får vi ta över en öl. Det finns för många 😊

 

Varför ska man börja jobba på Inet? 

Jag tycker man ska börja på Inet om man gillar en utmaning och triggas av att jobba hårt samtidigt som man har så jävla roligt. Kan med handen på hjärtat säga att jag har, varje dag, genuint roligt på jobbet och med mina kollegor. Sen att marknaden och branschen är så otroligt snabb och det kommer nyheter varje vecka som jag, trots över 12 år i branschen fortfarande tycker är intressant och roligt att läsa om, testa, och prova. Att man ska ha ett ”brinnande intresse för teknik” tänker jag är underförstått.

Bonusfråga: Vad är anledningen till att du jobbat på Inet så länge som du gjort?

Låter som en klyscha men för att jag tycker mitt jobb är roligt. Jag är en väldigt okomplicerad människa.

 

Specs:

Spelet just nu: Apex Legends om något

Bästa spelet all time: Chrono Trigger eller Quake 2 CTF

Spel med mest reggade timmar: Får dubbelkolla.. Kanske PUBG

Vilka mekaniska brytare: Linjära, t ex MX Red

Luft eller vattenkylning: Luft

RGB yay or nay: NAY

Några av mina kollegor

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor