Simon Rudhede

Simon Rudhede

Rådgivare – Sisjön - Butik

Vem är du och vad är din roll på företaget?

Jag heter Simon och jobbar som butiksrådgivare på Inet Sisjön. Vi som jobbar heltid har delat upp butiken i olika ansvarområden där jag har det yttersta ansvaret för gavlarna, demoborden och testriggarna. Både gavlarna och demoborden visar upp produkter som vår inköpsavdelning vill ha i fokus för tillfället och de kan därför rotera en hel del. Testriggarna är där vi kan testa produkter i de serviceärenden som vi sköter direkt i butiken.

 

Hur hamnade du på Inet?

Jag började 2018 som praktikant hos teknikerna under min gymnasietid. Efter praktiken var över sökte jag anställning och började som rådgivare på deltid och nu har jag gått upp till en heltidsanställning i butiken.

 

Vad spelar du?

Just nu är det mest Cold War, Apex och Sea of Thiefs men bästa genom tiderna är Assasins Creed 3

 

Vad är det som gör att du trivs på inet?

Jag har grymma kollegor där vi alla har ett gemensamt intresse för teknik och gaming. Alla håller sig uppdaterade och har ett genuint intresse vilket gör att vi kan jobba utifrån varandras kompetenser och hela tiden utvecklas. Någon kanske är extra intresserad av tangentbord medan jag personligen är mer påläst på VR, vilket gör att man alltid kan lära sig något nytt.


Luft- eller vattenkylning? Luftkylt

RGB, yey or nay? Yey

Bästa pingvinstången? Sur melon

 

Vad sticker ut med sin set up där hemma?

Min favoritfilm är Back to the Future så jag måste säga min Delorian, helt klart! 

imgpsh_mobile_save.jpg

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor